El ele kol kola bir üst tura!

El ele kol kola bir üst tura!

EURO 2016 A Grubu maçında İsviçre ile Fransa 0-0 berabere kaldı.

Stade Pierre Mauroy'da oynanan maçı Slovenya Futbol Federasyonundan Damir Skomina yönetti. İsviçre, ev sahibi Fransa karşısında mücadeleye etkili başladı. Fransa karşısında baskı kurmayı başaran İsviçre yaptığı arka arkaya ataklarla ilk yarıdan öne geçme mücadelesini verdi. İlk yarının sonlarında Fransa biraz daha etkili olsa da devre golsüz eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da büyük çekişmeye sahne oldu. Mücadelenin son dakikalarında Fransa gole çok yaklaşa da Dimitri Payet'in vuruşunda top direkten döndü. Bu pozisyondan 5 dakika sonra Payet bir kez daha tehlikeli geldi ancak ağları gene havalandırmadı. Son dakikalarda sahada tansiyon artarken oyun da hız kazandı. Fakat iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.
Maç sonunda puanları paylaşan İsviçre ile Fransa üst tura yükseldi. Fransa 7 puanla birinci, İsviçre 5 puanla ikinci sırada yer aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.