Eğitim Sen’in yeni yönetimi belirlendi

Eğitim Sen’in yeni yönetimi belirlendi

Üç günlük genel kurulu sona eren Eğitim Sen’in yeni yönetimi belirlendi. 7 kişilik Merkez Yönetim Kurulundan Feray Aytekin Aydoğan’ın sendikanın genel başkanı olması bekleniyor.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen), Olağanüstü Hal (OHAL) sonrası çıkartılan Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) kıskacında yaptığı ve üç gün süren 10’uncu Olağan Genel Kurulu sona erdi. 

İhraçlara, açığa almalara, sürgünlere, eğitimdeki kadrolaşmaya ve iş güvencesine karşı yoğun mücadele vurgusu yapılan kongrede, Merkez Yönetim Kuruluna (MYK) Keskin Bayındır, Derya Yulcu, Ebru Yiğit, İsmail Sağdıç, Feray Aytekin Aydoğan, Özgür Bozdoğan ve Ahmet Karagöz seçildi. 

Genel başkanlığa Feray Aytekin Aydoğan’ın getirilmesi beklenen MYK’nin görev dağılımı ise hafta içi yapılacak toplantıda netleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.