Ecevit'in 'Arayış'ı geri döndü

Ecevit'in 'Arayış'ı geri döndü

Bülent Ecevit ve arkadaşlarının 12 Eylül askeri darbesinden sonra DSP'nin kuruluşuna kadar adresi olan 'Arayış' dergisi yeniden yayın hayatına atıldı.

12 Eylül askeri darbesi ile siyaset yapması yasaklanan Eski Başbakan Bülent Ecevit ve arkadaşlarının yayınlamaya başladığı Arayış Dergisi, 35 yıl sonra tekrar yayına başladı. Bülent Ecevit’in siyasi yaşamından anekdotları da okuyuculara aktaracağı belirtilen derginin amacı, “Türkiye siyasetine ve dergi yayıncılığına yeni bir eksen kazandırmak” olarak ifade ediliyor.

KADRODA KİMLER VAR?

Siyaset ve edebiyat dünyasından bir çok ismin yazacağı Arayış Dergisi’nin yazar kadrosundan bazı isimler şöyle: Zülfü Livaneli, Musa Eroğlu, ADD Genel Başkan Yardımcısı ve Ecevit’in siyaset arkadaşı Uluç Gürkan, Deniz Gezmiş’in ağabeyi Bora Gezmiş, CHP PM üyesi Mehmet Ali Çelebi, Sosyalist Enternasyonal Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve DİSK eski Genel Başkanı Süleyman Çelebi. Dergi aylık olarak yayınlanacak.

arayis12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.