Düziçi Belediye Başkanı Namlı: Hayırcıyım diyen şerefsizdir

Düziçi Belediye Başkanı Namlı: Hayırcıyım diyen şerefsizdir

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, "hayır" oyu kullanacakları işten atacağını söyledi. Namlı, "Hem ekmeği yiyip, sonra da 'Ben hayırcıyım' diye şerefsizdir" ifadelerini kullandı.

Gaziantep’te “Düziçi Evet diyor” etkinliğine katılan Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, kendileri döneminde işe girip “hayır” oyu kullanacaklara “şerefsiz” dedi.

Gazete Manifesto’nun haberine göre, etkinlikte konuşan Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, AK Parti döneminde işe girip, “hayır” oyu kullanacakları için “şerefsiz” ifadesini kullandı. “Hayır” oyu kullananları işten atacağını söyleyen Ökkeş Namlı, “Sizlerin çoluk çocuğu dururken, onları orada koyarsan namerdim” dedi.

Sözünün dinlemeyenlerin ya “FETÖ”cü ya da “Apocu” olduğunu iddia eden Namlı, “İŞKUR’dan girmiş ‘Hayır’a çalışıyormuş. Çalışamazsın kardeşim!” diye konuştu.

Ökkeş’in konuşması şu şekilde:

“Ben bunu konuşmazsan Ökkeş Namlı işi biraz gevşetti derler. AK Parti döneminde işe giren, İŞKUR’dan çalışan, emekli olan, ‘evet’ vermediğiniz zaman, bu ülkenin vebali, günahı boynunuza olsun. AK Parti’li ilçe başkanını, belediye başkanını, milletvekillerini hiç kimse aldattığını zannetmesin. Aldatan, aldatılan siz olursunuz. Hem ekmeği yiyip, hastaneye gidip, öyle bir kişilik yerde iki kişilik yemek yemek, ondan sonra da ‘Ben hayırcıyım’ demek, bu ülkenin bugünkü durumu, bize olan iç ve dış saldırılara karşı bunu diyen şerefsizdir, şerefsizdir, şerefsizdir.

Oy vermiyorsa, AK Parti’nin ekmeğini yiyorsa, haram zehir zıkkım olsun. Seçimden sonra hiç zannetmeyin ki, hayır diyenleri, ilçe başkanımız burada, milletvekillerimiz burada, sizlerin çoluk çocuğu dururken, onları orada koyarsan namerdim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum