Düz yolda takla atan araçtan yola alkol şişeleri fırladı

Düz yolda takla atan araçtan yola alkol şişeleri fırladı

Aydın’da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında bir araç düz yolda önce direksiyon hakimiyetini kaybetti, ardından orta refüje çıktı daha sonra da takla attı.

Edinilen bilgiye göre düğünden döndüğü öğrenilen 35 yaşlarındaki H.B. isimli bayanın yönetimdeki 09 DM 198 plakalı otomobil Eski Dörtyol'a Kavşağı’na geldiğinde bir anda direksiyon hakimiyetini kaybedip önce yolun sol tarafındaki duvara çarptı ardından orta refüje çıkıp ağaca çarptıktan sonra yolda takla atıp ters döndü.

Kaza sırasında yoldan başka aracın geçmemesi olası bir faciayı önlerken, araç içerisinde sıkışan bayan sürücüyü gürültü üzerine yola koşan vatandaşlar çıkardı.
Çevredekilerin de yardımı ile hastaneye kaldırılan hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, sürücü bayanın bir yakının düğünden döndüğü öğrenildi. Öte yandan kaza yapan otomobilden yola fırlayan boş alkol şişesi dikkat çekerken polis ekipleri tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.