Dursun Özbek'ten istifa açıklaması

Dursun Özbek'ten istifa açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, genel kurulda Florya projesinin kabul edilmemesi durumunda istifa edeceği yönünde çıkan haberlere ilişkin açıklamada bulundu.

Galatasaray’ın 111. Yılı etkinlikleri kapsamında kulübün kurucusu Ali Sami Yen, kabri başında anıldı. Sarı-kırmızılıların Başkanı Dursun Özbek, ziyaretten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

111. yılı etkinlikleri yarın başlayacağını belirten Özbek, “Bugünde kurucumuz Ali Sami Yen Bey'in mezarını ziyaret ettik. Ruhuna bir Fatiha göndermek ve onu hatırlamak üzere buradayız. Buraya gelmişken değerli spor adamı, Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'yı da unutmadık. Her ikisinin de mekanı cennet olsun” şeklinde konuştu.

Genel kurulda Florya projesinin kabul edilmemesi durumunda istifa edeceği yönünde çıkan haberler konusunda ise Özbek, şöyle konuştu:

“Gazetelerde söylediğim ifadeler çarpıtılıyor. ‘Galatasaray Futbol Takımı'nın Florya'dan çıkabilmesi için kulübün stada daha yakın, daha mükemmel, daha konforlu bir yere taşınması lazım. Bunu sağlayamazsak ‘ben yokum’ dedim. ‘Yokum’ derken kulüpten yok olmayı kast etmedim. ‘Florya'yı imar etme projesinde yokum’ dedim. Takımın daha iyi şartlara kavuşması lazım. Söylemimin amacı buydu. Cımbızla kelime seçerseniz, farklı manalar çıkarabilirsiniz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.