Dündar saldırısında 2 kişi daha gözaltına alındı

Dündar saldırısında 2 kişi daha gözaltına alındı

Can Dündar'a yönelik yaşanan silahlı saldırı ile ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Zanlıların gözaltı süresi ise Pazartesi gününe kadar uzatıldı.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a dün İstanbul Adalet Sarayı önünde gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanların, saldırıyı gerçekleştiren Murat Şahin'in, eylemini önceden anlattığı kişiler olduğu ileri sürüldü. Zanlıların gözaltı süresi Pazartesi gününe kadar uzatıldı.

Şahin'in cep telefonu kayıtları inceleniyor 

Gözaltındakiler için savcılıktan 1 günlük ek gözetim süresi alındığı ve soruşturmanın seyrine göre sürenin uzayabileceği belirtildi. Polis, Murat Şahin'in Gaziosmanpaşa'daki evinden olayı gerçekleştirdiği ana kadar neler yaptığını belirlemek için güzergahtaki bütün güvenlik kamerası kayıtlarını toplanıldığı ve Şahin'in cep telefonu kayıtlarının da incelemeye alındığı belirtildi.

Şu ana kadar polisin saldırganın eşi ve çocuğunun da aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişinin bilgisine başvurduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.