Düğün konvoyunda zincirleme kaza: 5 yaralı

Düğün konvoyunda zincirleme kaza: 5 yaralı

Urfa’da düğün konvoyunda meydana gelen ve 6 aracın karıştığı trafik kazasında aralarında gelin ve damat Leyla ile Mehmet Karadaş'ın da bulunduğu 4 kişi yaralanırken, alkollü bir sürücü ise kaza nedeniyle yolu kapatan polis aracına çarparak devirdi.

Edinilen bilgiye göre, Urfa’da evlenmek üzere olan Leyla ile Mehmet Karadaş ve Mine ile İbrahim Karadaş'ın düğün konvoyunda 6 aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası yaşandı. İpekyolu üzerinden Mardin istikametine giden düğün konvoyu, gece saatlerinde Uçaksavar kavşağı alt geçidinde zincirleme kaza yaptı.

Altı aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası alt geçitten geçen yol polis araçlarıyla çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılarak yol temizliğinin yapıldığı sırada alkollü olduğu öğrenilen 34 HU 9752 plakalı otomobilin sürücüsü Şeyit Ali Ş., kaza nedeniyle araçlarıyla yolu kapatıp seyir halindeki araçları başka tarafa yönlendiren polislerin aracına çarptı. Polis aracının yan yattığı kazada otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.