Dubai’de yanan 63 katlı otelin içinden ilk fotoğraf

Dubai’de yanan 63 katlı otelin içinden ilk fotoğraf

Dubai’de bulunan 63 katlı otelde yılbaşı gecesi çıkan yangının ardından otelin içinden çekilen bir fotoğraf, meydana gelen maddi hasarı gözler önüne serdi.

Birleşik Arap Emirliklerinin ticaret merkezi Dubai’de 2016’ya saatler kala 63 katlı 5 yıldızlı Address Downtown adlı otelde yangın çıkmış ve aralarında kalp krizi geçiren bir kişinin bulunduğu 16 kişi yaralanmıştı. Otelin 20.katında çıkan ve kısa sürede binayı saran yangın ekiplerinin yoğun çalışmaları sonunda söndürülmüştü. Olayın üzerinden geçen bu sürede otelin içinden çekilen bir fotoğraf yayınlandı. Dubai hükümeti medya ofisi tarafından yayınlanan ve otelin giriş katında çekilen fotoğraf otelde meydana gelen maddi hasarı gözler önüne serdi.

2016'ya saatler kala çıkan yangına rağmen yılbaşı kutlamaları iptal edilmemişti. Dubai, dünyanın en yüksek gökdeleni olan Burç Halife'den atılan binlerce havai fişeğin görsel şölene dönüştüğü kutlamalarla yeni yıla merhaba demişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.