DTK'den Doğan için başsağlığı mesajı

DTK'den Doğan için başsağlığı mesajı

DTK eşbaşkanları Hatip Dicle ve Selma Irmak, Mazlum ve Delil Doğan'ın babası Kazım Doğan'ın yaşamını yitirmesine ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı.

Demokratik Toplum Kongresi (DTK) eşbaşkanları Hatip Dicle ve Selma Irmak, PKK'nin kurucu kadrolarından Mazlum Doğan ve Delil Doğan'ın babası Kazım Doğan'ın yaşamını yitirmesine ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Kürdistan özgürlük hareketinin kurucu-önder kadrolarından Mazlum ve Delil yoldaşlarımızın babaları, değerli büyüğümüz Kazım Doğan'ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Zindan kapılarında ve sürgünlerde büyük zorluklar yaşayan, Kürdistan Özgürlük Mücadelesi'ne ve Mazlum yoldaşın 'direnmek yaşamaktır' şiarına yaşamı boyunca bağlı kalan değerli büyüğümüz Kazım Doğan'a Allahtan rahmet, tüm ailesine ve halkımıza Baş sağlığı diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.