Doktor Özlem Vuran İçin Futbol Turnuvası Düzenlendi

Doktor Özlem Vuran İçin Futbol Turnuvası Düzenlendi

Şırnak'ın Silopi Devlet Hastanesi tarafından kanser hastalığına yakalanan Dr. Özlem Vuran için düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

ŞIRNAK - Silopi Devlet Hastanesi'nde KBB doktoru Özlem Vuran için hastane çalışanları futbol turnuvası düzenledi. Düzenlenen turnuvaya Şırnak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hakan Tokur, Hastane Müdürü Sait Yalgatekin ve hastane çalışanları katıldı. 12 takımın katıldığı turnuvanın final maçı Bilgi İşlem ve Güvenlik arasında oynandı. Güvenlik 4-2’lik üstünlükle turnuvanın birincisi oldu. Turnuvanın birinci ve ikincilerine kupa ve madalya verildi.

Şırnak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hakan Tokur turnuvayı düzenleyen sağlık çalışanları teşekkür etti. Tokur, “Bizim asli vazifemiz halkımıza hizmet etmektir. Hepiniz yüreğinizle burada oldunuz. Centilmence oynadınız. Kanser hastalığına yakalanan Özlem Vuran’a Allah’tan şifa diliyoruz” dedi.

Hastane Müdürü Sait Yalgetekin ise Silopi Devlet Hastanesi olarak ilk defa futbol turnuvası düzenlediklerini söyledi. Yalgetekin, "Bu turnuvamız Dr. Özlem Vuran hocamıza adanmıştır. Turnuvamıza toplam 12 takım katıldı. Maçlar çok çekişmeli geçti. Maçın galibi Güvenlik oldu. Kendilerini kutluyorum. Ayrıca diğer takımlarımıza da centilmenliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Birinci ve ikincileri kupa, madalya ve plaketler ile ödüllendirdik. Turnuvayı geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

Doktor Özlem Vuran İçin Futbol Turnuvası Düzenlendi

Doktor Özlem Vuran İçin Futbol Turnuvası Düzenlendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.