Diyarbakır yarın mitinge hazırlanıyor

Diyarbakır yarın mitinge hazırlanıyor

HDP, DBP, KJA, DTK, DEM-GENÇ öncülüğünde yarın saat 14.00'te Diyarbakır il binası önünde eşbaşkanların da katılacağı bir miting düzenlenecek.

Diyarbakır'da Sur'a dönük "Acele kamulaştırma" kararının iptali ve gözaltı operasyonlarına tepki amacıyla yarın DBP il binası önünde HDP, DBP, KJA, DTK, DEM-GENÇ'in katılımıyla miting yapılacak.

Yarın saat 14.00'te yapılacak mitinge, DBP, HDP, DTK, HDK, KJA eşbaşkanları, STK temsilcileri ve milletvekilleri katılacak. 

DBP Diyarbakır İl Yöneticisi Abdullah Eflatun, Diyarbakır halkını mitinge davet etti. 

Eflatun, "Dün yapılan baskınlarda il eşbaşkanımız gözaltına alındı. Parti binamızda yapılan arama 11 saat sürdü ve birçok materyale el konuldu. Eş genel başkanlarımızın da katılacağı mitingin hazırlıkları tamamlandı. Bütün halkımızı bu operasyonlara karşı partilerine sahip çıkmaya çağırıyoruz. Diyarbakır halkı yarın DBP il binası önüne gelerek, seslerini yükseltmeye çağırıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.