Diyarbakır sessizliğe büründü

Diyarbakır sessizliğe büründü

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağının ardından yurttaşların gece market ve fırınlara akın ettiği Diyarbakır’da, bulvar, cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

İçişleri Bakanlığı tarafından 30 Büyükşehir ve Zonguldak ili için açıklanan 2 günlük sokağa çıkma yasağı sonrası dün akşam saatlerinde yurttaşların market ve fırınlara akın ettiği Diyarbakır’da, cadde ve sokaklar bugün sessizliğe büründü.

Kentin tarihi Sur ilçesi, Ongözlü Köprü, Dağkapı Meydanı, Bağlar, Kayapınar ve Yenişehir’deki bulvar, cadde, sokak ve meydanlar boş kalırken, kentte zırhlı polis araçları kentin bulvar ve caddelerini turlayarak yer yer sokağa çıkmanın yasak olduğu yönünde anonslar yapıyor. 

Hastane, eczane, fırın gibi yasak kapsamı dışındaki yerlerde çalışanların ise sabah saatlerinde işlerine gitmek için sokağa çıktıkları görülürken, Diyarbakır’da insan ve araç yoğunluğunun en düşük seviyede bulunuyor. 

Kenttin merkez dışındaki 13 ilçesinde de benzer görüntüler hakim oldu.

690x450nc-dyb-11-04-2020-sokaga-cikis-yasagi-caddeler-bos-kaldi2.jpg

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum