Diyarbakır Osb’de Seçim Yapıldı

Diyarbakır Osb’de Seçim Yapıldı

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) müteşebbis heyetini oluşturan 7 asil ve 7 yedek üyenin belirlenmesi için seçim yapıldı.

Diyarbakır OSB yönetim binasında yapılan seçime DİSİAD Başkanı Burç Baysal, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Borsa Başkanı Engin Yeşil, DOSİAD Başkanı Aziz Özkılıç, STK başkanları ve üyeler katıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, seçimin OSB’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, Diyarbakır’ın kazanması için Ticaret ve Sanyi Odası olarak her zaman OSB’ye destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Seçimi izleyen STK başkan ve üyeleri adaylara başarılar diledi.

Toplam 295 üye ile gidilen seçimde 279 oy kullanıldı. 1 oyun iptal edildiği seçimde Tahsin Ulu’nun başkanlığındaki liste 90 oy aldı. 2014-2016 döneminde görev alan Abdülkadir Karavil başkanlığındaki liste ise 188 oy alarak seçimi kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.