Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Yaz Spor Okulu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Yaz Spor Okulu

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan ve binlerce çocuğun çeşitli spor branşlarında eğitim alacağı Yaz Spor Okulları’nın, 1 Temmuz’da başlayacağı belirtildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü, öğrencilerin isteklerine cevap verecek nitelikte branşlarla geliştirdiği Yaz Spor Okulları programına devam ediyor. Diyarbakır’da ikamet eden 8-15 yaş arası çocukların yaz tatillerini daha verimli şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla yaz okulu programları başlıyor. Çeşitli spor faaliyetleri ve sosyal aktivitelerin yer aldığı okullarda çocukların, tatillerini dolu dolu geçirmeleri planlanıyor. Futbol, basketbol, voleybol, satranç, halk oyunları, masa tenisi tekvando ve kort tenisi branşlarda faaliyet gösteren Yaz Spor Okulları 1 Temmuz’da başlayacak ve Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek.

Yaz Spor Okulları’na kayıt yapmak isteyen çocuklar velileri ve sağlık raporuyla birlikte 9-20 Haziran tarihleri arasında Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Spor Şube Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek. Yaz Spor Okulları’na kayıt yapan tüm çocuklara Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından spor malzemeleri dağıtılacak. Ayrıca çocuklar eğitim dönemi boyunca servis imkanından da yararlanacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Yaz Spor Okulu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.