Diyarbakır 13 Yaşaltı Gençler Ligi’nde Play-off’a Doğru

Diyarbakır 13 Yaşaltı Gençler Ligi’nde Play-off’a Doğru

Diyarbakır 13 Yaşaltı Gençler Futbol Ligi’nde Play-Off’a kalan 4 takım belli oldu. Diğer 2 takım yarın oynanacak maçlarla belli olacak.

Diyarbakır 13 Yaşaltı Futbol Ligi’nde ilk etap maçları Pazartesi günü tamamlanacak. A Grubu’nda Diyarbakırspor A.Ş, Alipaşaspor ve Ergani Gençlerbirliği,Play-Off’a kalmayı garantiledi. Gözlerin çevrildiği B Grubu’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,Play-Off’a kalmayı garantiledi. B Grubu’nda Play-Off’a kalacak 2 takım Pazartesi günü yapılacak son hafta maçlarında belli olacak. 6 takımdan oluşacak Play-Off Grubu’nda maçlar tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve ilk 2 sıradaki takımlar, Diyarbakır’ı Türkiye şampiyonasında temsil edecek. Play-Off’u garantileyen takımlardan Diyarbakırspor A.Ş.’de alt yapı teknik sorumlusu Remzi Kızgın, yeni takım olmalarına rağmen başarılı bir görüntü çizdiklerini söyledi. Kızgın,”Karşımızdaki takımlar tecrübeli ve oturmuş kadroları var. Buna rağmen Play-Off’a kalarak başarılı bir tablo çizdik. Hedefimiz Play-Off’ta da başarılı olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaktır. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Takımımızda gelecekte Diyarbakırspor’a hizmet edecek futbolcular var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.