Direksiyon başında bayılan genç kaza yaptı

Direksiyon başında bayılan genç kaza yaptı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, otomobiliyle seyir halinde olan Samet Ç., direksiyon başında baygınlık geçirince otobüs durağının beton zeminine çarptı.

Kaza, 01.30 sıralarında meydana geldi. Maltepe mahallesi alt yol üzerinde 54 YK 102 plakalı otomobiliyle ilerleyen Samet Ç. (23), Öner sokak üzerinde baygınlık geçirdi. Bayılacağını fark eden genç, bilinci kapanmadan önce aracını yol kenarına çekmek istedi. Bu esnada gencin kullandığı otomobil yol kenarında bulunan otobüs durağının beton zeminine çarptı.

Çevredekilerin trafik kazası zannettiği olayda, Samet Ç., baygınlık nedeniyle direksiyona yığılıp kaldı. Samet'in kaza geçirdiğini ve araç içerisinde sıkıştığını zanneden vatandaşlar, aracın kilitli kapılarını açamayınca kapı camını kırarak genci otomobilden çıkarmak istedi. Bu esnada olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinde, Samet Ç.’nin kazadan değil kriz nedeniyle baygınlık geçirdiği anlaşıldı. Otomobilinin beton zemine sürtmesinden dolayı bir yara almayan Samet Ç, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Otomobil, Samet Ç.’nin yakınları tarafından kaza yerinden kaldırılırken, polis soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.