Devlet Bahçeli: MHP iktidarın destekçisidir

Devlet Bahçeli: MHP iktidarın destekçisidir

MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada,”Terörizmle mücadele ettiği sürece MHP iktidarın destekçisidir” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli’nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“PKK nereden takviye alıyorsa, oralar tümden kurutulmalıdır. Hükümet çekinmesin, terörizmle mücadele ettiği sürece MHP her zaman iktidarın destekçisidir. Bugün doksanlı yollardan daha ağır şartlar yaşanmaktadır. TBMM’de terör propagandası yapan genel kurulu karıştıran her değerlerimize söven hainlerin dokunulmazlıklarını kaldırmak en büyük milli görevlerimiz arasındadır.

“Meclis’te itiş kakış varsa sokaktakine ne diyeceğiz? HDP Meclis’i terörize etmektedir. Kaybeden demokrasimizdir milletimizin ta kendisidir. Herkesi sağduyuya davet ediyorum. Meclis’te terör propagandası yapanların dokunulmazlıklarını kaldırmak en büyük milli görevler arasındadır.

”Hiçbir terörist saldırının amacına ulaşamayacağını güçlü ve kararlı bir şekilde ifade ediyorum. Bir yanda PKK diğer yanda IŞİD Türkiye’yi abluka altına almıştır. Türkiye, Ortadoğu’daki tüm istikrarsızlıkları ithal etmiş durumdadır.”

Oktay Vural

Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

“MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile arasında bir soğukluk olduğuna dair” haberlerin anımsatılması üzerine Bahçeli, şunları söyledi:

“Oktay Bey, çok değerli bir kardeşimizdir. Meclis’te beni temsil eden grup başkanvekilidir. Onunla aramızda soğukluk olabilir mi? Nereden çıkarıyorsunuz bunları? Bizi bölmeye çalışıyorsunuz, CHP’yi karmakarışık ediyorsunuz, şimdi de Pelikan stratejisiyle ortalığı karıştırıyorsunuz. Sizin göreviniz nedir? Hiç mi düşünceniz olumlu olmayacak Hiç mi bütünleştirici olmayacak Basın demek, Türkiye’yi inkar etmek demek midir? Buna dikkat edin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.