Devlet Bahçeli, İYİ Parti'yi dinlemedi

Devlet Bahçeli, İYİ Parti'yi dinlemedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yapılan oturumu izledi. Oturumda, İYİ Parti adına Nuri Okutan konuştu. Bahçeli, Okutan kürsüye gelmeden önce Genel Kurul'dan ayrıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan oturuma katıldı.

TBMM’de grup kurmasıyla birlikte İYİ Parti de Genel Kurul’da grup adına konuşma hakkı elde etti. Oturumda İYİ Parti adına kürsüye Isparta Milletvekili Nuri Okutan çıktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Okutan konuşmasına başlamadan Genel Kurul’dan ayrıldı. Bahçeli ile birlikte MHP milletvekillerinin büyük kısmı da salondan ayrıldı. Bahçeli bir süre milletvekilleriyle muhalefet kulisinde oturdu.

Genel Kurul’dan ayrılan Devlet Bahçeli’nin, CHP’li 15 milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesiyle ilgili tartışmaları değerlendirdiği belirtildi. Bahçeli’nin milletvekillerine “Siyaset hile ve hülle kabul etmez” dediği ifade edildi.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.