Denizli’deki vahşi cinayete bir tutuklama

Denizli’deki vahşi cinayete bir tutuklama

Denizli’nin Güney ilçesinde, bir kadını öldürdükten sonra su kuyusuna atarak üstünü taşla doldurduğu iddiasıyla gözaltına alınan 1 kişi cezaevine gönderildi.

Olay, Denizli’nin Güney ilçesinin Yaylak mevkisinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Koyun otlatmak için yaylaya çıkan 52 yaşındaki Kübra Acar’ın koyunları bir süre sonra geri dönerken, Kübra Acar’ın gelmemesi üzerine başlatılan çalışmalarda kadının cesedi bir su kuyusunda bulundu. Su kuyusuna cesedi atılan ve üzerine onlarca taş atılan Acar’ın cesedini AFAD ve itfaiye ekipleri saatler süren çalışmanın ardından bularak cesedi kuyudan çıkardı.

Olayın ardından soruşturma başlatan jandarma ekipleri, çevrede yaşayanların ifadesi üzerine olay saatinde bölgede gördükleri R.O’yu gözaltına aldı. İlk olarak suçlamaları kabul eden şahsın mahkemede kabul etmediği kaydedildi. Şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

52 yaşında öldürülen Kübra Acar, Kurtalan mahallesindeki camide kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.