Denizli: 'UEFA’dan men kararı...'

Denizli: 'UEFA’dan men kararı...'

UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakipleri Lazio’nun Napoli ile oynadığı maçı izleyen Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kendileri ile ilgili UEFA’dan men kararı çıkmasının zor olduğunu belirtti. Denizli, tur şanslarının ise yüzde 51 olduğunu söyledi.

Denizli, UEFA Avrupa Ligi 2. Turu’nda karşılaşacakları Lazio’nun dün akşam Serie A’da Napoli’ye 2-0 kaybettiği karşılaşmayı statta izledi.

Maçın ardından rakiplerini değerlendiren Denizli, "Lazio kurada çıktıktan sonra aşağı yukarı 8-9 maçını izledik. Her maçı en az 3-4 değişik futbolcuyla oynadılar. Benim takip ettiğim kadronun bize karşı oynama şansı belki yüzde 60. Ama bütün bunları değerlendireceğiz. Bu periyotta kullandığı bütün oyuncuları takip ediyoruz. Neticede İtalya liginin iyi takımlarından birisi. Belki bu akşam ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koymadı ama Lazio’yu tek maç üzerinden değerlendiremeyiz. Çekişmeli iki tane maç bizi bekliyor diyebilirim. Galatasaray olarak üzerimize düşeni yaparız" dedi.

"ŞANSIMIZ YÜZDE 51"

Denizli, tek maçlarda şanslarının yüzde 51 olduğu söyleminin Lazio karşılaşmaları için de geçerli olduğunu ifade ederek, "Biz Lazio’nun genel durumunu değerlendiriyoruz. Son maçla ilgili birtakım veriler elde ediyoruz. Onun dışında biz Galatasaray olarak hedefimizin ne olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

"UEFA’DAN MEN KARARI ÇIKMASI ZOR"

UEFA’nın finansal fair play gerekçesiyle sarı-kırmızılı kulübe Avrupa’dan men kararı vermesi ihtimalini de değerlendiren Denizli "Biz öyle bir kararın zor çıkacağı kanaatindeyiz. Ama neticede UEFA kendi kriterlerine göre karar verecektir. Yani Galatasaray olarak yönetimimiz hep UEFA’nın istediği kriterlere uygun, iyi niyetli yaklaşımlar gösteriyor. Neticede idari bir durumdur. Tabii ki olumsuz bir karar çıkarsa bizim psikolojik olarak etkilenmemiz mümkün değildir" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.