Demirtaş, kitabına 'kötü' diyen yazarı önerdi

Demirtaş, kitabına 'kötü' diyen yazarı önerdi

Demirtaş, Twitter paylaşımında Fahriye Adsay'ın "Yezidi Kadınlar" ve Fatma Savci'nin "Dotmara Lal" kitaplarının okunmasını tavsiye etti. Adsay, Demirtaş'ın "Seher"kitabını "Demirtaş niye 'Seher' gibi kötü bir kitap yazar?" şeklinde değerlendirmişti.

Cezaevinde olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iki kitap önerdi.

Demirtaş, “‘Erkek aklını’ veya ‘erkek zihniyetini’ konuşalım bu hafta. Birkaç twitle geçiştirilecek bir konu değil elbette. Bu nedenle, önerdiğim kitapları okuyarak işe başlayın bence sevgili erkekler” diyerek, Fahriye Adsay’ın “Yezidi Kadınlar” ve Fatma Savci’nin “Dotmara Lal” kitaplarını tavsiye etti.

Fahriye Adsay, Demirtaş’ın 2017’de yayımlanan “Seher” isimli hikaye kitabını eleştirmişti. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kitabı kötü olarak değerlendiren Adsay, “Demirtaş niye ‘Seher’ gibi kötü bir kitap yazar? 5000 kişi niye fuarda sıraya girer bunun için? Kitabı övenler niye överler? Bence sadece oturup kara kara bunları düşünelim.umutsuz olmak için iyi bir neden!”ifadelerine yer vermişti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.