Dedaş Kızıltepe’de Aydınlatma Çalışması Başlattı

Dedaş Kızıltepe’de Aydınlatma Çalışması Başlattı

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) İlçe İşletme Müdürü Ömer Özerdem, kaçak elektrik ile mücadele çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Göreve başlaması nedeniyle kendisini ziyaret eden bir kısım gazeteciyi makamında kabul eden DEDAŞ İlçe İşletme Müdürü Ömer Özerdem, basın mensupları ile yaptığı sohbette çalışmaları hakkında bilgi verirken, çiftçilerle yaşanan sıkıntıda iki tarafında haklı olduğu durumlar olduğunu ve sorunun üst makamlar tarafından incelendiğini söyledi. Gazetecilerin çalışmalar hakkındaki sorularını yanıtlayan Özerdem, kaçak elektrikle mücadelelerinin devam ettiğini belirterek, “Kırsalda yüzde 90'lara varan bir kaybımız var, şehir merkezinde durum biraz daha iyi, kaçak sorunu olmasa biz vatandaşa nasıl daha iyi hizmet veririz diye çaba sarf edecektik. Ancak kayıplar ve kaçak kullanımla uğraşmaktayız. 10 TL, 5 TL hatta 1 TL tahakkuk eden aboneler var. Vatandaşın da elini vicdanına koyması gerekir” dedi.

İşletme Müdürü Özerdem, bozuk ve sisteme uygun olmayan sayaçları değiştirmeye devam ettiklerini, köyler dahil şehri aydınlatmak için çalışma başlattıklarını belirterek en kısa zamanda bunu hayata geçirip cadde, sokak ve köyleri aydınlatacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.