DBP ve HDP heyeti Cizre'ye gidecek

DBP ve HDP heyeti Cizre'ye gidecek

Cizre'de binaların bodrum katlarında mahsur kalan yaralılar ve cenazelere ulaşmak amacıyla DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, HDP milletvekilleri, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk ile gönüllü sağlık çalışanları, Cizre'ye gidecek.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 2 ayrı binanın bodrum katında mahsur kalan 42 yaralı ve 17 cenazenin ambulanslarla hastaneye kaldırılması için HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek'in Mardin'deki girişimleri devam ediyor.

Bu çerçevede bugün Mardin Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Kamuran Yüksek, HDP milletvekilleri Celal Doğan, İdris Baluken, Dengir Mir Mehmet Fırat, Mithat Sancar ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk'ün katılımı ile saat 14.00'da basın toplantısı düzenlenecek. 

Toplantı sonrası Yüksek, HDP'li vekiller ve gönüllü sağlık çalışanlarından oluşan heyetin Nusaybin üzerinden Cizre'ye gitmeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.