Davutoğlu'ndan Taksim saldırısına ilişkin açıklama

Davutoğlu'ndan Taksim saldırısına ilişkin açıklama

İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen bombalı saldırıya ilişkin mesaj yayınlayan Davutoğlu, "Bu acı olay tavrımızın doğru olduğunu bir kez daha ortaya koydu" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen bombalı saldırıya dair mesaj yayınladı.

Saldırının hemen ardından Dolmabahçe'de bulunan Başbakanlık Ofisi'nde hükümet yetkilileri ile toplantı yapan Davutoğlu'nun mesajı şöyle: "Bu acı olay, bu tavrımızın ne kadar doğru olduğunu bir kere daha göstermiştir. Türkiye olarak, her türlü terör odağıyla mücadelemizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla sürdüreceğimizi açıkça ifade etmek isterim. Hiçbir terör odağı böyle canice saldırılarla amacına ulaşamayacak. Terör tümüyle sona erinceye kadar mücadelemiz aynı azim ve kararlılıkla devam edecek. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak büyük bir dikkatle sürdürülüyor. Olayın en kısa zaman içinde aydınlatılacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ülke olarak bu zor zamanları birbirimize kenetlenerek, birlik olarak aşacağız."

Davutoğlu, canlı bomba saldırısını "tavrımızı doğruladı" şeklinde ilginç bir ifadeyle değerlendirirken, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da saldırının hemen ardından yaptığı "Milletimiz güzel bir sınav veriyor" sözlerini kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.