Davutoğlu'ndan operasyon ve yasaklarla ilgili açıklama

Davutoğlu'ndan operasyon ve yasaklarla ilgili açıklama

Başbakan Davutoğlu, Afyonkarahisar'da gerçekleşen AKP İstişare Toplantısı'nda, bölgeden giden il ve ilçe başkanlarıyla bir toplantı yaptı. Toplantı sonrası Davutoğlu'nun "Bir hafta içinde operasyonlar tamamlanır, yasaklar kalkar" dediği iddia edildi.

Habertürk'ün haberine göre, Başbakan Davutoğlu bölgede devam eden sokağa çıkma yasakları ve operasyonların sona ermesiyle ilgili ilk kez tarih verdi.

Davutoğlu'nun, Afyonkarahisar'da düzenlenen AKP 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda "Bir hafta içinde operasyonlar tamamlanır, yasaklar kalkar" dediği öğrenildi. 

Toplantının ardından, açıklamalarda bulunan AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Başbakan'ın önümüzdeki günlerde Diyarbakır'ı ziyaret edeceğini bildirdi. 

Akar, "Sayın Başbakan'ın bölgeyi bu kadar yakından incelediğini bilmiyordum. Köy köy, sokak sokak sordu. Bölgeye yakın zamanda gelecek, Diyarbakır'a geleceğinin müjdesini bana verdiler. Yakın zamanlarda diyorum ama tarih veremiyorum. Başbakan'ın Sur ilçemizi ve Ulu Cami'yi çok özlediğini söyleyebilirim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.