Davutoğlu: Hikayenizi artık kimse dinlemez

Davutoğlu: Hikayenizi artık kimse dinlemez

HDP’yi hedef alan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Terör örgütü adına meşru siyaset sahnesinde çalışanlar var. Bütün bunlar da hak ettikleri neyse onu görecekler" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara'da konuştu:

Davutoğlu'nun açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

"Hak ettikleri cevabı aldılar, bundan sonra da alacaklar. Her bir şehidimizin tek damla kanını sormaya kararlıyız. Perde önündekilerle başka, perde gerisindekilerle daha başka mücadele ediyoruz. Terör örgütü adına meşru siyaset sahnesinde çalışanlar var. Bütün bunlar da hak ettikleri neyse onu görecekler. Bu anlayışla TBMM'de milletvekilleri harekete geçti. Meşru zemin gayrimeşruya zemin olamaz. Terör odaklarının mazbatalı temsilcileri hemen çarketmeye başladı. Teröristlerin taziye çadırında meydan okuma terennümü yapanlar biz bu mekanizmayı çalıştırınca birileri kuzu postunu giydi. Bu millet sizin gerçek yüzünüzü gördü. Çukurları, barikatları savunan yalan dolu hikayenizi artık kimse dinlemez. 'Hendek savaşları kamu güvenliğini tehdit etti' diyorlar. Siz herkesi kör alemi sersem mi sanırsınız"

"Fezlekelerin yargıya intikalini sağlayacak düzenleme için süreç başlamıştır, gereği yerine getirilecektir. Şimdiye kadar onlarca şehit cenazesine katıldık, telefonla acılarını paylaştık, şimdiye kadar onlar bir sitemde bulunmadı, 'Vatan fedakarlık gerekirse hepimiz hazırız' dendi. Bu ülkenin bütün şehirleri, ilçeleri, köyleri, mezraları, dağları, ovaları, ırmak kenarları, vadileri son teröriste temizleninceye kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Kimse bu mücadelede tereddüt edeceğimiz vehmine kapılmasın. Şehitlerimizin temiz kanları üzerinde yürüyen bu mücadele devam edecek bu hainler mutlaka durdurulacaktır. Kısa sürede ülkemizi terör belasından kurtarıp, bu acıları gerilerde bırakacağız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.