Davutoğlu: Henüz istifa kararı vermedim, karar aşamasındayım

Davutoğlu: Henüz istifa kararı vermedim, karar aşamasındayım

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Başbakan Davutoğlu’nun,“Sözleriniz bir veda konuşması gibi algılandı. Öyle bir şey var mı?” sorusuna “Karar aşamasındayım. Değerlendiriyorum” cevabını verdiğini yazdı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun,“Sözleriniz bir veda konuşması gibi algılandı. Öyle bir şey var mı?” sorusunu bugünkü köşesine taşıdı.

Selvi, dünkü grup toplantısında “Gerekirse makamı elimin tersiyle iterim, sanal şarlatanların oyunlarına izin vermem” sözleriyle Davutoğlu’nun, MYK toplantısında “Sözleriniz bir veda konuşması gibi algılandı. Öyle bir şey var mı?” sorusuna “Ben henüz kararımı vermedim. Karar aşamasındayım. Değerlendiriyorum” cevabını verdiğini yazdı.

Selvi, toplantıda, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın hukuku, benim hukukumdur” diyen Davutoğlu’nun “Onun ailesi benim ailemdir. Görevimizi şimdiye kadar yaptık, yine de yaparız. Ama Türkiye’ye ve AK Parti’ye zarar verecek bir hareketin içinde olamayız” mesajı verdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu, bugün saat 18.00’de Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda bir araya gelecek.

Selvi’nin yazısının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.