Davutoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşecek

Davutoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni anayasa, TBMM İç Tüzüğü ve reformlarını görüşmek üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yarın saat 13.00'da bir araya gelecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni anayasa, TBMM İç Tüzüğü ve reformları görüşmek üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 30 Aralık (yarın) saat 13.00'da TBMM'de bir araya gelecek. Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni anayasa konusundaki görüşlerini alacak, izlenecek yöntem konusunda görüş alışverişinde bulunacak. CHP ile yapılan istikşafi görüşmelerde HSYK'nın yapısına ilişkin ön çalışma yapılması kararlaştırılmıştı, bu bağlamda HSYK'nın yapısı da gündemde olacak. TBMM'nin iç tüzüğü de ela alınacak diğer diğer bir konu olacak. Başbakan Davutoğlu, yeni hükümetin reformları için de muhalefetle yapacağı görüşmelerde destek isteyecek.

Öte yandan, Başbakan Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun bölgede yaşanan son gelişmeleri de yapacakları görüşmede ele alması bekleniyor.

Davutoğlu, 28 Kasım'da Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile Meclis'te ayrı ayrı bir görüşme gerçekleştirmişti.

Davutoğlu'nun iki liderle bu görüşmede kalıcı bütçe konusunda fikir alışverişinde bulunduğu öğrenilmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.