Cumhurbaşkanlığı: Diplomanın kopyaları internet sitelerinde var

Cumhurbaşkanlığı: Diplomanın kopyaları internet sitelerinde var

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son günlerde tartışma konusu olan diplomasının internette olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son günlerde gündeme yeniden gelen diploma tartışmasıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı’ndan açıklama geldi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, diploma tartışmalarının ‘derdinin başka’ olduğunu söyledi ve “Pek de ciddiye alınmayacak şeyler; diplomanın kopyaları internette var” dedi

Kalın’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki diploma tartışmalarıyla ilgili açıklaması şöyle:

“Pek de ciddiye alınmayacak şeyler ama ne amaçla sürekli köpürtülüp getirildiği ortada. Diplomanın kopyaları internet sitelerinde ve gazetecilerle paylaşıldı. Rektörümüzün de açıklamaları var. Ne yapalım yani milyonlarca çoğaltıp adreslere mi gönderelim? Aslı astarı olamayan bir şey olduğunu kendileri de görürler ama dert başka. Erdoğan karşıtlığı prim yapıyor, birileri bunu gündemde tutarak prim yapmaya çalışıyorlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.