Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu yola koltuk sevdasıyla değil, hizmet sevdasıyla çıktık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu yola koltuk sevdasıyla değil, hizmet sevdasıyla çıktık

Melih Gökçek, Twitter hesabından, cumartesi günü istifa edeceğini açıklarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa edeceğini açıkladı. Gökçek, “Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve istifamı vereceğim” dedi. Gökçek’in açıklamasından kısa bir süren sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tweet attı. Erdoğan ise “Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık” mesajını paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beştepe’de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Gökçek, görüşmenin ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. Gökçek, “İnşallah cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim” ifadelerini kulandı.

m1-033.jpg

Gökçek’in açıklamasında 5 dakikada sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan, şu mesajları paylaştı:

“Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık. Bunun için de biz, gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerini gençlere bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık, olmayacağız. Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak.”

m2-025.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.