Çukurca'da Tuğgeneral Aydoğan Aydın gözaltına alındı

Çukurca'da Tuğgeneral Aydoğan Aydın gözaltına alındı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bulunan Kayseri Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Aydın, gözaltına alındı. Hakkari'de ise 2 savcı ve 1 polis gözaltına alındı.

Darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında  Hakkari'nin Çukurca ilçesinde  bulunan Kayseri Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Aydın, gözaltına alındı.

Çukurca ilçesi'ndeki 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Salnur, Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Cihat Erdoğan ve Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanlığı Kavuşak Üs Bölge Komutanı Albay Çetin Öğüt de, savcılığın kararıyla gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanların Çukurca Savcılığı'na götürüldüğü belirtildi.

HAKKARİ'DE GÖZALTILAR SÜRÜYOR

Öte yandan Hakkari'de de operasyonlar sürüyor. hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari merkez ve ilçelerindeki tüm komutanların gözaltına alındığı kaydetti. Gözaltına alınan rütbelilerin nezarethanede tutulduğunu belirten Vali Toprak, "Dün akşam 2 savcı ve 1 polis memuru da gözaltına alındı. Yapılan gözaltılarla ilgili hangi hangi saatte gözaltını alındığını liste halinde tüm detayları ile daha sonra basın ile paylaşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.