Çukurca’da Kursiyerlerin Sergisi İlgi Gördü

Çukurca’da Kursiyerlerin Sergisi İlgi Gördü

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kurslarda kursiyerlerin yaptığı el işleri sergilendi.Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda açılan sergiye Kaymakam Ünal Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Parlak,...

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kurslarda kursiyerlerin yaptığı el işleri sergilendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda açılan sergiye Kaymakam Ünal Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Parlak, kurum amirleri ve vatandaşlar ve kursiyerler katıldı. Açılışta konuşan Çukurca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Vasfi Mirahmetoğlu, 2013-2014 yılı eğitim öğretim döneminde 72 kurs açtıklarını ve bu kurslarda 1253 kursiyerin eğitim gördüğünü söyledi. Mirahmetoğlu, "Kurumumuzun amacı kursiyerlerimize bilgi ve beceri kazandırmak, okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımıza okuma yazma öğretip eksik kalan eğitimlerine yardımcı olabilmektir. Hedefimiz bölgemizde okuma yazma ve sanat bilmeyen vatandaşlarımızın kalmamasıdır" dedi.

Serginin gezilmesinin ardından Kaymakam Ünal Koç'a kursiyerler tarafından dokunan kilim hediye edildi.

 

Çukurca’da Kursiyerlerin Sergisi İlgi Gördü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.