Çocuklara tiyatro şöleni

Çocuklara tiyatro şöleni

Bir haftalık gribal enfeksiyon Tatilinde olan Hakkarili öğrenciler bugün düzenlenen tiyatro oyunuyla moral buldu.

Bir haftalık gribal enfeksiyon Tatilinde olan Hakkarili öğrenciler bugün düzenlenen tiyatro oyunuyla moral buldu.

KESK Şubeler Platformuna bağlı Eğitim-Sen Hakkari Şubesinin düzenlediği tiyatro etkinliğinde İstanbul’dan gelen ve yönetmenliğini Savaş Aykılıç’ın yaptığı Her şeye rağmen Merhaba tiyatro topluluğu ‘Arkadaşıma bilgisayar’ isimli tiyatro oyunuyla çocuklar için sahne aldı. Oyuncular, sahneledikleri oyunla gribal enfeksiyon nedeniyle 1 hafta tatil yapacak Hakkarili öğrencilere unutulmaz bir gün yaşatarak moral verdi. Tiyatro oyununa, bazı öğrencilerin maske takarak gelmesi dikkat çekti.

Hakkari’de, gribal enfeksiyon nedeniyle okulların 1 hafta tatil edilmesi nedeniyle öğrencilerin moral bulması için Eğitim-Sen Hakkari Şubesi tiyatro etkinliği düzenledi. Eğitim-Sen Hakkari Şube Başkanı İsmail Ata’nın daveti üzerine İstanbul’dan Hakkari’ye gelen ‘Her şeye rağmen tiyatro topluluğu’ tatil yapan Hakkarili öğrenciler için ‘Arkadaşıma bilgisayar’ konulu tiyatro oyununu sahneledi. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Tiyatro etkinliğine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Hakkarili öğrenciler, tiyatro oyunuyla zaman zaman kahkahaya boğuldu. Aynı tiyatro topluluğu bugün öğleden sonra da vatandaşlara tiyatro oyunu sahneleyecek. Hakkari’de son günlerde yaşanan gribal enfeksiyon nedeniyle okulların 1 hafta tatil edildiğini belirten öğrenciler, kendilerine böyle bir jest yapan Eğitim-Sen Hakkari Şube Başkanı İsmail Ata’ya teşekkür etti.

31958

31959

31960

31961

31963

31964

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.