Çocuğunun Boğazını Kesip, Ölmek İstedi

Çocuğunun Boğazını Kesip, Ölmek İstedi

Cinnet getiren 33 yaşındaki Fatih Kara, 3 yaşındaki oğlu Mert Eren Kara'nın boğazını keserek öldürdü. Kendi boğazını ve bileklerini de kesen Kara, hastenede tedaviye alındı.

KAYSERİ - Olay, Esentepe Mahallesi Ahmetgazi Ayhan Bulvarı Murat Apartmanı’nda meydana geldi. Nevşehir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde hizmetli olarak çalıştığı, yaklaşık 5 ay önce oturduğu binaya taşındığı öğrenilen Fatih Kara, iddiaya göre bir süredir ayrı yaşadığı eşi Hüri’nin boşanmak istemesi üzerine cinnet getirdi.

Saat 13.30’da taksiyle kucağında oğlu Mert Eren’le birlikte eve gelen Fatih Kara bir daha evden çıkmadı. Saat 15.30’da apartmanın zemin katına önce, temiz su, ardından kanlı su akmasından şüphelenen komşuları, Fatih Kara’nın kapıyı açmaması ve telefonlarına bakmaması üzerine şüphelenerek polisi aradı. Birinci kattaki evin balkonuna merdiven kurarak pencereden içeri giren polis, yatak odasında 3 yaşındaki Mert Eren’in cesediyle karşılaştı. Bilekleri ve boğazını keserek intihar etmek isteyen Fatih Kara ise ambulansla Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Fatih Kara’nın yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum