Çocuğa gözaltı girişimi

Çocuğa gözaltı girişimi

İzmir'de düzenlenen Soma eylemi sırasında polis 10 yaşlarındaki bir çocuğu gözaltına almak isteyince çevredekiler tepki gösterdi.

Soma'da yaşanan maden faciası cuma akşamı İzmir'de de protesto edildi. Yaklaşık 500 kişilik bir grup "Soma'nın hesabı sorulacak", "Hükümet istifa", "İzmir Soma'ya sahip çık" sloganları eşliğinde, Talatpaşa Bulvarı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Göstericiler yolu trafiğe kapattı. Polis müdahale etti. Anadolu Ajansı'na göre 50 kişi gözaltına alındı.

Doğan Haber Ajansı'na göre müdahale sırasında polis bir çocuğu da gözaltına almak istedi. Kentin en işlek caddesi Kıbrıs Şehitleri'ne yakınlarıyla eğlenmeye geldiği öğrenilen 10 yaşlarındaki bir çocuğun gözaltına alınmaya çalışılmasına çevredekiler tepki gösterdi. Diğer polislerin de araya girmesiyle çocuk kısa sürede bırakıldı. Bu sırada çocuk korkudan altını ıslattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum