Cizre’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Cizre’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, gece geç saatlerde Cizre-İdil karayolu üzerinde bulunan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı mevkiinde meydana geldi. Cizre’den İdil istikametine gitmekte olan Halit Alkış İdaresindeki 58 ET 254 plakalı otomobil, karşı yönden gelen İsmail Çağlı idaresindeki 27 1073 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada Halit Alkış, İsmail Çağlı ve Onur Çağlı yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri, başka bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı.

Kazada yaralanan İsmail ve Onur Çağlı, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, araç içerisinde sıkışan Halit Alkış ise itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmasından sonra sıkıştığı yerden çıkartılabildi. Alkış ambulansla kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesi'nde doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Kaza nedeniyle Cizre-İdil karayolu yaklaşık bir saat ulaşıma kapandı.

Yaralıların hastaneye kaldırılıp, araçların yoldan çekilmesinin ardından karayolu tekrardan ulaşıma açıldı.

Kazada yaralanan İsmail ve Onur Çağlı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.