Cizre kadın futbol takımı play-off'a yükseldi

Cizre kadın futbol takımı play-off'a yükseldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, Batman Mezopotamya Spor'u 2-0 yenerek, play-off'a yükseldi.

Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele ederken Batman Mezopotamya Spor'u 2-0 yenerek play-off müsabakalarına katılma hakkı elde etti.

TFF Kadınlar 3. Lig 1. Grup'ta da mücadele eden kulüp, deplasmanda Batman Mezopotamya Spor ile karşı karşıya geldi. Lig sona ermeden 2 hafta önce deplasmanda 2-0 galip gelen Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, 2. Lig'e yükselme play-off müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Teknik direktör Mesut Kaymaz, futbolcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Kaymaz, "Futbolun sadece erkeklerin işi olduğunu düşünenlere sporcularımız bu başarılarıyla cevap verdiler. Tüm maçlarda gösterdikleri azim ve mücadele için onları tebrik ediyorum. Play-off müsabakalarında da aynı başarıyı göstermek için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

 Yüksekova Haber
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.