Cinsel saldırıdan kurtulmak için yaşamına son verdi

Cinsel saldırıdan kurtulmak için yaşamına son verdi

İstanbul'da Gülay Bursalı adlı genç kadın, arkadaşı ile gittiği apartman dairesinde maruz kaldığı cinsel saldırıdan kurtulmak için 10'nucu kattan atlayarak yaşamına son verdi

İSTANBUL  - İstanbul’un Başakşehir ilçesinde dizi oyuncusu ve üniversite öğrencisi Gülay Bursalı (20), arkadaşı ile gittiği günlük kiralanan apartman dairesinde emlakçının cinsel saldırısıyla karşı karşıya kalınca 10'ncu kattan atlayarak yaşamına son verdi.

Edinilen bilgilere göre, Bursalı önceki gece erkek arkadaşı E.Ö. ile birlikte Avcılar’daki bir mekânda eğlendi. İlerleyen saatlerde E.Ö., emlakçı arkadaşı C.İ.’yi arayarak günlük ev kiralamak istediğini söyledi. C.İ.'de Başakşehir’deki daireyi kiraladı. Ardından beraberinde bir arkadaşıyla birlikte Bursalı ve E.Ö.’yü alıp kiralanan eve götürdü.

Ancak kısa süre sonra C.İ., bir arkadaşıyla “Eşyalarımı alacağım” diyerek 10’uncu kattaki daireye gitti. C.İ. ve arkadaşı, E.Ö.’yü dövüp cep telefonunu aldı. Ardından ilk olarak C.İ., genç kadını zorla bir odaya alırken, daha sonra kimliği belirsiz arkadaşı da odaya girdi. Bir süre sonra çıplak halde pencereye çıkan genç kadın, “Yaklaşmayın atlarım” diye bağırdı. 

Ancak, saldırganlar durmadı ve daha sonra kendini pencereden boşluğa bırakan Gülay Bursalı, olay yerinde yaşamını yitirdi. 

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası tarafından başlatılan soruşturmada polis, dövüldükten sonra cep telefonu alınan erkek arkadaş E.Ö.’yü gözaltına aldı. Polis, emlakçı C.İ. ile beraberindeki kimliği belirsiz arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı. 

Bursalı’nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.