Chp'li vekil toprağa verildi

Chp'li vekil toprağa verildi

CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun Ataköy 5. Kısım Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazına çok sayıda siyasi katıldı.

İSTANBUL - CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu Ataköy 5. Kısım Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

SİYASET DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

Camii avlusunun dolup taştığı, ailenin taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başşkanvekilleri Meral Akşener ve Sadık Yakut, CHP'li milletvekilleri Deniz Baykal, Muharrem İnce, Mehmet Haberal, Süleyman Çelebi, Veli Ağbaba, Sezgin Tanrıkulu, Mustafa Balbay, Gürsel Tekin, Oğuz Kaan Salıcı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Milletvekilleri Burhan Kuzu, Nurettin Canikli, Süleyman Soylu, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, MHP Milletvekili Celal Adan, BDP Milletvekili Hasip Kaplan, İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın yanı sıra çok sayıda milletvekili ile yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazının kılınmasını ardından Aslanoğlu için dua edildi ve helallik alındı. Namazın ardından Aslanoğlu'nun cenazesi toğrağa verilmek üzere Büyükçekmece Mezarlığı'na götürüldü.

KILIÇDAROĞLU: ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Cenaze töreninin ardından açıklamada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Saygıdeğer bir parlamenterdi. Parlamentonun en çalışkan milletvekillerinden bir tanesiydi. Gerek Plan Bütçe Komisyonu'nda gerek Meclis Genel Kurulu'nda özveriyle çalışan bir arkadaşımızdı. Herkesin yardımına koşardı. Yüreği iyilik dolu bir insandı. Onu kaybetmekten büyük üzüntü duyuyoruz. Ailesine, sevenlerine başsağlığı diyoruz. Gerçekten acımız çok büyük. Onu seviyorduk. Dünyaya elveda dedi. İnşallah başka acılar yaşamayız" dedi. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ise, "Çok özel bir insandı. Bütün yaşamını halka, topluma, millete, hizmete adamış bir insandı. Bütün partilerin yürekten sevdi duyduğu, değer verdiği, herkese hizmet etmeye çalışan çok özel bir insandı. Genç yaşta kaybetmek durumunda kaldık, büyük üzüntü içerisindeyiz. Başımız sağ olsun" diye konuştu.

 

Chp'li vekil Son Yolculuğuna Uğurlandı

Chp'li vekil Son Yolculuğuna Uğurlandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.