CHP’li vekil foto muhabiri oldu

CHP’li vekil foto muhabiri oldu

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, parlamentoda görev yapan foto muhabirlerin hangi şartlarda görev yaptıklarını merak ederek, eline aldığı fotoğraf makinesi ile Genel Kurulda bulunan milletvekillerinin fotoğraflarını çekti.

TBMM Genel Kurulu çalışmalarını takip eden parlamento foto muhabirleri, Genel Kurulun açık olduğu saatlerde sürekli olarak oturumları takip ediyor. Genel Kurulda yaşananları anbean fotoğraf çekerek kamuoyuna sunan foto muhabirlerinin ne şartlarda çalıştığını merak eden CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, basın locasına gelerek foto muhabirlerle sohbet etti.

“Genel Kurulun kavgalarla gündeme gelmesini istemiyoruz” diyen Didem Engin, bir süre sohbet ederek foto muhabirlerin hangi şartlarda görev yaptıklarını sordu. Fotoğraf makinesini eline alarak Genel Kurulda bulunan milletvekillerinin fotoğraflarını çeken Didem Engin, foto muhabirlerinin sorunları için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.