CHP'li Özgür Özel: En çıldırtacak adayı açıklayacağız

CHP'li Özgür Özel: En çıldırtacak adayı açıklayacağız

Cumhurbaşkanı adaylarını YSK takvimine göre kendi belirledikleri bir zamanda açıklayacaklarını söyleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Onu en çıldırtacak zamanda, en çıldırtacak adayı açıklayacağız" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti’den gelen “Adayınızı açıklayın” çağrılarına düzenlediği basın toplantısı ile yanıt verdi. Cumhurbaşkanı adaylarını kendi belirledikleri bir zamanda açıklayacaklarını belirten Özel, “Birileri gündemi belirleyememekten ve belirlediğimiz gündemin peşinden koşmaktan dolayı çılgına dönmüş durumda” dedi.

Habertürk’te yer alan habere göre, Özel, “YSK takvimi açıkladı. Cumhurbaşkanı adayı takvimle belirlenen son tarihten önce açıklanacak. Emin olsunlar ki Recep Tayyip Erdoğan’ın keyfine, dileğine, isteğine uygun bir zamanda değil. Bizim tercihlerimize, bizim isteğimize, bizim doğrularımıza uygun zamanda yapılacak. Onu en çıldırtacak zamanda en çıldırtacak adayı açıklayacağız” diye konuştu.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.