CHP’den Erdoğan'a: Rüyamızda mı gördük?

CHP’den Erdoğan'a: Rüyamızda mı gördük?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’nun tutuklanma ihtimali için, 'Benim gündemimde böyle bir şey yok' sözlerine 'rüyamızda gördük' yanıtı verdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tutuklanma ihtimaliyle ilgili, “Benim gündemimde böyle bir şey yok” sözlerine CHP’den yanıt geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “Biz rüyamızda mı gördük bunu, kim söyledi bunu. Nerden çıktı” dedi. Tezcan’ın değerlendirmesi şöyle oldu: “Bunu rüyamızda görmedik. Kendi kendimize de uydurmadık. Zaten bunlar yargının gündeminden Türkiye gündemine düşmüyor. Önce Erdoğan’ın ağzından Türkiye gündemine düşüyor. Erdoğan’ın ağzından yargı gündemine getirilip hayata geçirilmeye çalışılıyor. Bugüne kadar hep böyle yürüdü takibat ve tutuklama işlemleri. Erdoğan Adalet Yürüyüşü’nden bu yana bunu dillendiriyor. Erdoğan’ın sözleriyle birlikte havuz medyası bir alt yapı oluşturup kamuoyu yaratma çalışmalarına girişti. Yargıyı rahat bırakırsa Erdoğan, Türkiye’nin gündeminde böyle bir şey olmaz zaten.”

Ürdün ziyareti öncesi havalimanında konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun tutuklanacağı iddialarıyla ilgili soruya, “Kılıçdaroğlu doğmamış çocuğa don biçiyor. Yargıdan böyle bir şey geldi mi? Kendini gündemde tutabilmek için buna benzer şeyler üretiyor. Benim gündemimde böyle bir şey yok” yanıtı vermişti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.