Chp Heyeti Yüksekova’ya Geliyor

Chp Heyeti Yüksekova’ya Geliyor

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı, önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak başkanlığında 10 kişilik bir ekibin Yüksekova ilçesine gideceğini söyledi.

CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı başkanlığındaki parti yönetimi, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek Yüksekova ilçesinde yaşananlarla ilgili bir rapor sunduklarını söyledi.

Karahanlı, ”Genel Başkanımıza Yüksekova ilçemize bir heyetin gönderilmesi hususunda görüşmeler yaptık. Genel Başkanımız bu teklifimizi yerinde görerek önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak başkanlığında 10 Kişilik bir ekiple Yüksekova ilçesine giderek burada temaslarda ve incelemelerde bulunacaklarını bize iletti. Heyet Yüksekova ilçemizden sonra Hakkari’ye gelerek, Hakkari Valisi Yakup Canbolat ve sivil toplum örgütleriyle bir dizi görüşmeler gerçekleştirecek. Ayrıca Yüksekova ilçemizde halen bulunan vatandaşlarımıza ve ayrıca Yüksekova ilçemizde ayrılan gerek köylere giden ve gerek ilimize ve ilçelerimize yerleşen ailelere 3 TIR dolusu 3 bin paket gıda yardımı yapılacaktır” dedi.

i-1-20160410095329.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.