CHP Diyarbakır'a doktor heyeti gönderiyor

CHP Diyarbakır'a doktor heyeti gönderiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, doktor milletvekillerinden oluşan bir heyeti yarın Diyarbakır'a gönderecek.

CHP Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in görevlendirmesiyle doktor milletvekilleri Murat Emir, Niyazi Nefi Kara, Orhan Sarıbal, Çetin Arık ve Prof. Dr. Nurettin Demir'den oluşan heyet, yarın Diyarbakır'a giderek incelemelerde bulunacak.

Doktor milletvekillerinden oluşan heyet, program kapsamında, saat 10.30'da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliğini, saat 12.30'da Diyarbakır Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Diyarbakır Şubesi'ni ziyaret edecek.

CHP heyeti program kapsamında, Diyarbakır SES ziyaretinden sonra sendika ve odaların her gün gerçekleştirdiği Beyaz Nöbet eylemine katılacak, ardından 13.30'da Diyarbakır Tabip Odası ve Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.