Çermik HEM’den Yılsonu Sergisi

Çermik HEM’den Yılsonu Sergisi

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yılsonu sergisi açıldı.

DİYARBAKIR - Çermik Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) toplantı salonunda düzenlenen yılsonu sergisinin açılışını Kaymakam Mimar Sinan Batmaz, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Muhammed Akbaba, Emniyet Amiri Uğur Argun, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kara, Belediye Meclis üyesi Şehmus Karamehmetoğlu, HEM Müdürü Halit Demir yaptı.

Kaymakam Mimar Sinan Batmaz, Halk Eğitim Merkezi'nin insanlara hem öğretip hem de kazandırdığını söyledi. Kaymakam Batmaz, "Çermik Halk Eğitim Merkezi faaliyetlerini dört ana başlık altında toplayabiliriz. Okuma yazma kursları, sosyal ve kültürel kurslar, meslek kazandırma kursları ve diğer etkinlikler. Aile içi eğitimin önemine değinen Kaymakam Batmaz, bizler çırak olmadan usta oluyoruz. Aile eğitiminde de bu böyle. İyi bir anne-baba olmadan anne baba oluyoruz. Buda aile temelinin sağlamlaşmadığını gösteriyor. En iyi yatırım, insana yapılan yatırımdır sözünden hareketle bu yıl ilçe genelinde okuma yazma kursları açtık. Bu kurslarda okuma yazma bilmeyen vatandaşlar okuma yazma öğrendi" dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halit Demir ise, el emeği ürünlerin sergilendiği etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Çermik HEM’den Yılsonu Sergisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.