Cemil Çiçek'in yeğeni hayatını kaybetti

Cemil Çiçek'in yeğeni hayatını kaybetti

TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek'in yeğeni Şükrü Çiçek hayatını kaybetti. Çiçek'in cenazesi otopsinin tamamlanmasından sonra toprağa verilmek üzere memleketi Yozgat'a gönderilecek.

Antalya’nın Aksu İlçesi’ndeki Adalet Bakanlığı Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde çalışan Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı Cemil Çiçek’in yeğeni Şükrü Çiçek kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kundu turizm bölgesindeki Adalet Bakanlığı Antalya Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde 2005 yılında bu yana bahçe şefi olarak çalışan TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek’in yeğeni Şükrü Çiçek, saat 15.00 sıralarında rahatsızlandı. Çalışma arkadaşlarının haber vermesiyle tesislere 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi burada yapılan Şükrü Çiçek, ambulansla Lara Özel Anadolu Hastanesi’ne getirildi. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Şükrü Çiçek, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Olayın ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz hastaneye gelerek bilgi aldı.

Şükrü Çiçek’in cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Çiçek’in cenazesi otopsinin tamamlanmasından sonra toprağa verilmek üzere memleketi Yozgat’a gönderilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.