Vali Çelik, iftar yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi

Vali Çelik, iftar yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi

Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari Merkez'de mahalle ve köy muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi.

Hakkari Merkez'de düzenlenen iftar yemeğinde devlet olarak her daim muhtarların yanında olduklarını belirten Hakkari Valisi Ali Çelik, muhtarların köy ve mahallelerin sorunlarının çözümünde sarf ettikleri gayretin sevindirici olduğunu ifade etti.

İftar programında vatandaşlardan gelen sorunları muhtarlar aracılığı ile dinleyen Çelik; merkeze bağlı köy ve mahallelerde ulaşım, baz istasyonu, elektrik, içme suyu sorunları, mezbaha yapımı, istinat duvarları sorunları gibi konularda yaşanan problemlerin çözümüne yönelik istişarelerde bulundu.

muhtar22.jpg

Çelik; söz konusu taleplerle ilgili gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimatlar ileterek, iftar yemeğine katılan muhtarlara teşekkür etti.

Düzenlenen İftar Programına, Vali Yardımcıları Furkan Berber, Buğra Karadağ, Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Aksaç, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Cevdet Miroğlu ve muhtarlar katıldı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.