Çapraz, İstanbul'a sevk edildi

Çapraz, İstanbul'a sevk edildi

Yüksekova'da polis tarafından vurulan Hakkari İl Genel Meclisi üyesi ve Yüksekova Demokratik Toplum Meclisi Eş Başkanı Sibel Çapraz, Van'daki 26 günlük tedavisinin ardından İstanbul'a sevk edildi.

YÜKSEKOVA HABER

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 28 Kasım 2015 tarihinde polislerin açtığı ateş sonucunda ağır yaralanan Hakkari İl Genel Meclisi üyesi ve Yüksekova Demokratik Toplum Meclisi Eşbaşkanı Sibel Çapraz, Van Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ndeki tedavisinin ardından bir dizi ameliyat geçirmek üzere İstanbul'a sevk edildi. 

İstanbul M. S. Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Çapraz, dün akşam uçakla İstanbul'a götürüldü. 

Sevk edildiği hastanede tedavi altına alınan Çapraz'ın burada kolundaki sinirlerde oluşan hasarla ilgili ameliyat olacağı öğrenildi. 

28 Kasım günü özel harekat timlerince açılan ateş sonucunda kolundan ve karın bölgesinden ağır yaralanan Çapraz, Yüksekova'daki ilk müdahalelerinin ardından Van Yüzüncü Yıl Dursun Odabaşı Tıp Merkezine sevk edilmişti.

Yüksekova'da 2, Van'da da 4 ameliyat olmak üzere 6 ameliyat geçiren Çapraz, 9 gün boyunca yoğun bakımda kaldı. Bir süredir Ortopedi Servisi'nde tedavisi süren ve dün İstanbul'a sevk edilen Çapraz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.