Cankurtaran: MHP'li seçmenin desteği Bahçeli'yi çıldırttı

Cankurtaran: MHP'li seçmenin desteği Bahçeli'yi çıldırttı

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Adalet Yürüyüşü'ne yönelik tepkisine CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran yanıt verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP’nin başlattığı “Adalet yürüyüşü”ne ilişkin açıklamalarına tepki göstererek, “Genel Başkanımızın başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne toplumun her kesimi gibi MHP seçmeninin de destek verdiğine tanık oluyoruz. Kimi yerlerde bizi bozkurt işaretleriyle selamlayıp, alkışlıyorlar. MHP’lilerin Hayır’a desteğinden sonra şimdi de Adalet Yürüyüşü’ne desteği Bahçeli’yi çıldırttı. Bize ‘Adaleti sokakta mı bulacaksınız?’ diyen Bahçeli siyasi istikbalini Saray’da arayabilir ama biz adaleti her yerde arayacağız. Kendisine Saray’ın avukatlığı görevinde başarılar dileriz. Bahçeli’yi kaçırıp, klonlayıp yerine başkasını mı koydular?” dedi.

“Genel Başkanımızın başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne MHP seçmeninin de destek verdiğine tanık oluyoruz. Kimi yerlerde bizi bozkurt işaretleriyle selamlayıp, alkışlıyorlar. MHP’li seçmenin Hayır’a desteğinden sonra şimdi de Adalet Yürüyüşü’ne desteği Bahçeli’yi çıldırttı” diye konuştu.

‘SELAMLAYIP, ALKIŞLIYORLAR’ 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, CHP’nin başlattığı “Adalet yürüyüşü”ne ilişkin açıklamalarına tepki göstererek yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımızın başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne toplumun her kesimi gibi MHP seçmeninin de destek verdiğine tanık oluyoruz. Kimi yerlerde bizi bozkurt işaretleriyle selamlayıp, alkışlıyorlar. MHP’lilerin Hayır’a desteğinden sonra şimdi de Adalet Yürüyüşü’ne desteği Bahçeli’yi çıldırttı.

Malum artık Bahçeli’nin istikametiyle MHP’lilerin istikameti farklı yönlerde. Bahçeli yüzünü Saray’a dönmüşken, MHP seçmeninin çoğu bu ülkenin bütün vatansever insanları gibi adalet ve demokrasi arayışında. Önümüzdeki günlerde Bahçeli’nin öfkesinin daha da arttığına tanık olursak şaşırmayın. Bize ‘Adaleti sokakta mı bulacaksınız?’ diyen Bahçeli siyasi istikbalini Saray’da arayabilir ama biz Adaleti her yerde arayacağız. Kendisine Saray’ın avukatlığı görevinde başarılar dileriz.”

‘BAHÇELİ’Yİ KAÇIRIP, KLONLAYIP YERİNE BAŞKASINI MI KOYDULAR?’

Bahçeli’nin bir yıl önce söyledikleriyle bugün söyledikleri arasında dağlar kadar fark olduğunu söyleyen Cankurtaran, “Acaba gerçek Bahçeli’yi kaçırıp, klonlayıp yerine başkasını mı koydular diye merak etmemek elde değil. Bir insan bir yıl içinde bu kadar mı değişir? Örneğin TIR’larla Suriye’deki örgütlere silah taşındığı ortaya çıktığında ‘AKP silah kaçakçılarının aparatı haline gelmiştir’ diyen kendisi değil miydi?” diye sorarak sözlerini şöyle tamamladı: “Neden bu kadar değiştiğini açıklamakta zorlanan Bahçeli, şimdi bizim Adalet arayışımıza saldırıyor. Gerçekten kendisi adına trajik bir durum. Türkiye’de bugün herkesin şikayetçi olduğu adaletsizliğe karşı mücadelemize saldırarak referandum öncesinde bitirdiği itibarının üzerine son toprağı bizzat kendisi attı.” 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.